Menu
Noko av innhaldet i Årdal før og no nr 55. Noko av innhaldet i Årdal før og no nr 55. Fotomontasje: Oddvar Natvik

Sogelagsbladet er snart i postkassane

Utgåve nr 55 av "Årdal før og no" vil koma i postkassen til medlemane i Årdal Sogelag før jul. Bladet vart levert frå trykkeriet, Printfarm, tysdag 15. desember, og i Årdal var Budservice i gang med distribusjonen onsdag 16.

Denne gongen, som i tidlegare utgåver, er det eit godt og variert innhald me presenterer.

Me syner til omtalen Oddvar Natvik har av bladet på facebooksida 1424 Aordøl, og som du òg kan lesa nedanfor.:

64 sider med allsidig stoff frå Årdal si nære og fjerne soge, formidla av 15 skribentar. Heile 103 bilete, teikningar og illustrasjonar! I sanning er det eit fyldig nummer, nr 55 i rekkja, som nett no er i trykken hjå Skrivargarden i Øvre Årdal.

Julenummeret blir sendt til dei 1240 medlemene i Årdal Sogelag. I Årdal distribuert av Budservice, dei kring 470 medlemene utanbygds får bladet via Posten.

Ikkje medlem i Sogelaget? Melder du deg inn no får du dette julenummeret + to nummer av bladet i 2021(sommar/jul). Medlemspengane er kr 250,-. Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og meld deg inn!

Den 15. august la John-Erik Ågotnes ut på 1424 Aordøl eit bilete med 32 gutar og jenter på ei bryggje, truleg i Årdal, 1939 (sjå biletet). Det vart ein heftig debatt om bryggja kunne vera i Øvre, på Tangen, eller kanskje Årdal i Ryfylke. Julenummeret av ÅRDAL FØR OG NO har svaret, og namn på 17 av jentene og gutane!

 

Adresse

Årdal Sogelag

Naustvegen 9
6884 Øvre Årdal

E-post

post@sogelaget.no

Følg oss!

Facebook